Morgenmøde om RPA & AI hos Carve med UiPath Chief Evangelist

Nov 7, 2019, 8:00 – 10:30 AM

Kosmopol - Meetings and Conferences, Fiolstræde 44, København K

RSVPs

RPA og AI er to forkortelser, som er på alles læber lige nu. Hvorfor? Carve Consulting har inviteret to eksperter til at give svar på dette spørgsmål torsdag den 7. november kl. 9.00 – 11.30 hos Kosmopol i København: Guy Kirkwood er ”Chief Evangelist” hos UiPath, og en af de mest fremtrædende eksperter på RPA. Guy har været med i UiPath fra virksomheden var 27 personer, til UiPath i dag er voks

About this event

RPA og AI er to forkortelser, som er på alles læber lige nu. Hvorfor?
Carve Consulting har inviteret to eksperter til at give svar på dette spørgsmål torsdag den 7. november kl. 9.00 – 11.30 hos Kosmopol i København:

Guy Kirkwood er ”Chief Evangelist” hos UiPath, og en af de mest fremtrædende eksperter på RPA. Guy har været med i UiPath fra virksomheden var 27 personer, til UiPath i dag er vokset til 3.300 ansatte i 25 lande. Guy er ofte citeret, og er kendt for sine skarpe holdninger og muntre tilgang. Guy vil fortælle sin version om RPA, hvorfor det giver mere tilfredse medarbejdere og hvordan RPA og AI kan kombineres.

Mads Krogh Munk Nielsen er Carves egen ”Subject Matter Expert” på AI. Mads har stor erfaring med at skabe de bedst mulige beslutningsløsninger med AI og Machine Learning. Mads vil komme med sit bud på, hvorfor disse teknologier er så populære lige nu, hvordan de kan omsættes til konkret værdi i praksis – og ikke mindst hvilken betydning, de vil få for vores professionelle liv i fremtiden.

Der er check-in og en let morgenmad fra kl. 9 til 9.30, hvor indlæggene starter.

Sidste frist for tilmelding er tirsdag den 5. november 2019 og skal gøres på følgende link: https://www.carve.dk/2019/10/16/robotic-process-automation-artificial-intelligence/

På vegne af Carve og UiPath
Trine Jellingholt

Organizers

 • Fredrik Svahn

  Uipath

  Director Marketing Nordics and Baltics

 • Jeppe Jespersen

  IT Kartellet

  RPA Lead

 • Cristina Vidu

  UiPath

  Global Manager, Marketing Community

 • Kristoffer Sørensen

  RPA Consultant